Power Truck Show
Olemme FacebookissaOlemme InstagramissasuomeksiPå SvenskaIn English

Näytä suurempi kartta

PYSÄKÖINTI

Messuvieraiden pysäköinti sijaitsee perjantaina lähiparkissa ja lauantaina lähiparkissa sekä Härmän Raviradalla osoitteessa Härmäntie 38, 62300 Härmä. Pysäköintialueille on opastukset ja liikenteenohjaajat ohjaavat pysäköintiä tapahtuman aikana. Pyydämme noudattamaan liikenteenohjaajien merkkejä, jotta pysäköinti olisi mahdollisimman sujuvaa.

Pysäköinti maksaa 5 € / auto / pv sekä lähiparkissa että Härmän Raviradalla. Raviradalta ilmainen nonstop linja-autokuljetus tapahtuma-alueelle.

Pysäköinnin voit maksaa tullessa tai lähtiessä pysäköintialueella sekä Powerpark huvipuiston lipunmyynnissä.

Perjantaina ja lauantaina käytössä oleva lähiparkki sijaitsee osoitteessa Jorma Lillbackantie 1, 62300 Härmä. Lähiparkkeihin opasteet Valtatie 19, noin 14 km ennen Powerpark huvipuistoa.

Lauantaina lähiparkin lisäksi on käytössä parkkialue Härmän Raviradalla osoitteessa Härmäntie 38, 62300 Härmä. Seuraamalla opasteita löytää myös perille. Raviradalta on ilmainen nonstop linja-autokuljetus tapahtuma-alueen välittömään läheisyyteen.

Kaikki liikennejärjestelyt koskevat myös huvipuiston asiakkaita.

Road House liikekeskuksen pihan parkkipaikat on varattu liikekeskuksen asiakkaille.

HENKILÖAUTOT

PERJANTAINA AINOASTAAN LÄHIPARKIT OVAT KÄYTÖSSÄ
Lähiparkkeihin opasteet Valtatie 19, noin 14 km ennen Powerpark huvipuistoa.

LAUANTAINA ETELÄSTÄ TULEVILLE TIEDOKSI:
Lähiparkki on käytössä myös lauantaina. Lähiparkkeihin opasteet valtatie 19, noin 14 km ennen Powerparkkia.

Lähiparkin tullessa täyteen, kaikki autot ohjataan Härmän Raviradalle, Härmäntie 38. Seuraa P-paikka ja NONSTOP opastekylttejä Härmän Raviradalle, joka sijaitsee reilun kahden kilometrin päässä Powerparkista. Sieltä lähtee jatkuvasti linja-autoja, jotka tuovat asiakkaat 100 metrin päähän sisäänkäynnistä. Ilmainen nonstop kuljetus on helppo ja sujuva tapa päästä mahdollisimman lähelle sisäänkäyntiä.

LAUANTAINA POHJOISESTA PÄIN TULEVILLE TIEDOKSI: 
Pohjoisesta päin Valtatieltä 19, noin 2 km ennen Powerparkkia on opasteet Härmän Raviradalle. Seuraa P-paikka ja NONSTOP opastekylttejä. Käänny vasemmalle päätieltä ja seuraa opasteita raviradalle. Sieltä lähtee jatkuvasti linja-autoja, jotka tuovat asiakkaat 100 metrin päähän sisäänkäynnistä. Ilmainen nonstop kuljetus on helppo ja sujuva tapa päästä mahdollisimman lähelle sisäänkäyntiä. 

POHJOISESTA PÄIN TULTAESSA POWERPARKKIIN ON VASEMMALLE KÄÄNTYMINEN KIELLETTY!!

INVAPYSÄKÖINTI

Invapysäköinnin käyttö on sallittua asiaan oikeuttavalla luvalla. Alueen välittömässä läheisyydessä on hyvin rajallinen määrä parkkitilaa. Invapysäköintipaikkoja on varattu Powerparkin ulkokartingradan (Mika Salo Circuit) A-katsomon pysäköintialueelle. Tilaa on hyvin rajallisesti, joten olethan kärsivällinen. Liikenteenohjaajat opastavat ja kertovat invapysäköinnin tilan. Mikäli invapysäköinti on täynnä, on kuljettajalla mahdollisuus käydä viemässä henkilö sisääntuloportille ja sen jälkeen käydä viemässä auto lähiparkkiin tai raviradan parkkiin (vain lauantaina), josta tulee nonstop linja-auto 100 metrin päähän sisääntuloportista.

LINJA-AUTOJEN PYSÄKÖINTI

Tienvarsi opasteita seuraamalla linja-autot ohjataan parkkiin lähelle sisäänkäyntiä.  Myös Valtatie 19 varrella olevassa uudessa Road House kauppakeskuksessa on tilaa yli kymmenelle linja-autolle.

MOOTTORIPYÖRÄPARKKI

Moottoripyöräparkki sijaitsee Valtatie 19 huvipuistoon johtavalla tiellä heti sillan jälkeen vasemmalla puolella.

NÄYTTEILLEASETTAJIEN PYSÄKÖINTI

Näytteilleasettajien ja press-pysäköinti on osoitteessa Yliviitalantie 112, 62300 Härmä.

NON-STOP KULJETUKSET

Yleisöllä on mahdollisuus käyttää lauantaina ilmaista nonstop kuljetusta Härmän Raviradalta tapahtuma-alueen välittömään läheisyyteen. Opasteita seuraamalla löydät Härmän Raviradalle, Härmäntie 38, josta lähtee jatkuvasti linja-autoja tapahtuma-alueelle. Kannattaa käyttää sujuvaa ja ilmaista non-stop kuljetusta. Nonstop pysäkki on merkitty karttaan, jonka löydät täältä >>.

JULKINEN LIIKENNE

JUNALLA

Lähin rautatieasema sijaitsee Härmässä noin 1,5 kilometrin päässä PowerParkin huvipuistosta ja tapahtuma-alueesta. Osa etelän ja pohjoisen junista pysähtyy Härmän asemalla kesäaikaan. Härmän asemalta on järjestetty ilmainen linja-auto kuljetus tapahtumaan ja huvipuistoon kaikilta asemalla pysähtyviltä junavuoroilta.

Tarkemmat junaliikenteen aikataulut löytyy osoitteesta www.vr.fi

BUSSILLA

Bussiaikataulut löydät osoitteesta www.matkahuolto.fi. Otathan huomioon, että bussit pysähtyvät Alahärmän keskustassa 2-3 kilometrin päässä PowerParkista.

GPS-PAIKANNUS

Power Truck Show järjestetään Powerparkissa, jonka virallinen osoite on Puistotie 3, 62300 Härmä. Tie on kuitenkin suhteellisen uusi, joten se ei näy kaikkien navigaattoreiden kartalla. Puistotie 3:n tilalla kannattaa tällöin käyttää osoitetta Jorma Lillbackantie 1. Alahärmä kuuluu Kauhavan kaupunkiin.  

Yhteistyössä

visit kauhava 2021