Power Truck Show
Olemme FacebookissaOlemme InstagramissasuomeksiPå SvenskaIn English

julkaisuvapaa tiedote 3.5.2018

Countrymusiikkia Euroopan sydämestä

Country Sisters saapuu Suomeen Power Truck Show’hun 10.-11.8.2018

Euroopan sydämestä – Tsekistä - kotoisin oleva kuuden naisen countrybändi Country Sisters saapuu elokuussa Härmään Power Truck Show’hun. Country Sisters on perustettu jo vuosia sitten mutta nykyisellä kokoonpanolla yhtye on kiertänyt ympäri maailmaa esiintymässä vuodesta 2013 asti. Country Sistersissä on lahjakkaita ja kauniita naisia ja heidän upouusi show ei jätä ketään kylmäksi. Naiset ovat musiikillisesti lahjakkaita ja heidän innokkuutensa saa myös koko yleisön mukaan viihtymään ja vedettyä mukaan show’hun. Country Sisters soittaa kaikkia countrymusiikin tyylilajeja perinteisistä moderneihin hitteihin. Country Sistersin Show’ssa panostetaan vapaaseen liikkumiseen ja tanssimiseen sekä lavalla että yleisön seassa. Esiintymisasujakin vaihdetaan useaan otteeseen riippuen esityksen teemaan. Heidän esityksensä on yksinkertaisesti ainutlaatuinen.

Country Sisters esiintyy Power Truck Show’ssa sekä perjantaina että lauantaina ja kumpanakin päivänä yhtyeellä on kaksi esitystä.

Lataa tiedote >>

 

Julkaisuvapaa tiedote 13.4.2018

power truck show - vuoden tärkein kuljetusmessu- ja autonäyttelytapahtuma

Power Truck Show – vuoden tärkein kuljetusmessu- ja autonäyttelytapahtuma

Powerpark huvipuiston alue täyttyy tänä vuonna jo neljättätoista kertaa kuljetusalan kansasta, kun Power Truck Show järjestetään 10.-11.elokuuta Kauhavan Alahärmässä. Vuoden 2018 kuljetusmessuilla mukana on yli 200 kuljetusmessuosastoa ja lähes 400 näyttelyautoa. Tapahtumaan odotetaan yli 30 000 kävijää.

-Tapahtuman järjestelytyöt on aloitettu hyvissä ajoin viime vuoden lopussa ja oikeastaan kaikki messuosastot on myyty muutamia paikkoja lukuun ottamatta, kertoo Mikko Nukala kuljetusmessujen saavuttamasta suuresta suosiosta. Power Truck Show luo erinomaiset puitteet yritysten näkyvyydelle ja tuotteiden esittelylle. Messujen osallistujaluettelosta löytyy koko kuljetusalan toimijoiden kirjo.  

Autonäyttelyn suosio kasvaa vuodesta toiseen ja mukana ovat Suomen ja koko Pohjois-Euroopan komeimmat kuorma-autot. Uusia autoja on rakenteilla ja uusia innokkaita autonrakentajia on liittymässä mukaan näyttelyyn. Kaukaisimmat näyttelyautot tulevat tänä vuonna Kreikasta.

Myös ohjelmarunko alkaa olla valmiina ja luvassa on uutta ohjelmaa sekä lapsille että aikuisille. Kansainväliset artistit tuovat tapahtumaan tänä vuonna uutta säpinää. Lasten iloksi Muumi, Pikku Myy ja Nipsu seikkailevat alueella ja lisäksi paikalla on lasten liikennepuisto. BullPro vetoareenalla kisataan Truck Pullingin vakioautojen SM-kisat ja viritetyille autoille on suunnitteilla oma luokka. Luvassa on myös paljon muuta motorshow’ta. Ohjelma päivittyy kesän mittaan.

Lataa tiedote >>

Yhteistyössä