Power Truck Show
Olemme FacebookissaOlemme InstagramissasuomeksiPå SvenskaIn English

Suomen kuumimmat drifting kuskit ovat mukana Power Truck Show’ssa. Perjantaina ja lauantaina Mika Salo Circuit kartingradalla driftingtaitojaan esittelevät Mika Keski-Korpi ja Teemu Peltola. He ovat myös tavattavissa kalustoineen Power Truckin näyttelyalueella, joten voit käydä nykäisemässä hihasta, jos lajista on jotain kysyttävää. Power Truck Show’ssa on tarjolla 800 hevosvoimainen drifting show, josta ei ääntä ja savua puutu. Drifting on lajina sellainen, joka saa yleisön syttymään vauvasta vaariin.

Keski-Korpi Motorsport on määrätietoisesti kehittyvä tiimi, joka ajaa drifting SM-sarjaa ja tuottaa myös suosittua videosarjaa Youtubessa. Kuljettaja Mika Keski-Korpi ja koko tiimi on erittäin tarkka auton teknisestä kehityksestä. Kilpailuissa tavoitteena on voittaa, pitää hauskaa ja saavuttaa kansainvälistä menestystä.

Myös suositun Black Smoke Racing teamin kokkolalainen Teemu Peltola tulee esittämään drifting taitonsa. Black Smoke Racing on saanut siitä alkunsa, kun Peltola lähti kokeilemaan lajia ja heti ensimmäisestä kisasta tuli voitto. Myös tällä porukalla on suosittu Youtube kanava, jossa pääsee seuraamaan teamin touhuja.

Yhteistyössä

visit kauhava 2021