Power Truck Show
Olemme FacebookissaOlemme InstagramissasuomeksiPå SvenskaIn English

Suomen kovin FMX-SHOW

Freestyle motocross on laji, jossa kuski hyppää rampista yli 20m pitkän hypyn ja joka ulottuu jopa 12m korkeuteen. Ilmalennon aikana on tarkoitus tehdä mitä ihmeellisimpiä akrobaattisia temppuja, kuten voltteja ja venytyksiä. Parasta paikana päällä!

"Freestyle motocross ammattilainen Sebastian "SEBFMX" Westberg palaa jälleen Power Truck Show’hun elokuussa! Sebastian on matkustanut koko talven ja treenannut kesän esityksiä varten, joten älä missaa mitä uutta on opittu! Kelien salliessa perjantaina ja lauantaina ajetaan tuttuun tapaan 3 ajoesitystä, mutta tämän vuoden lisänä Sebastianin mukana paljon kiertävä Stuntriding ammattilainen Niko Säkkinen liittyy show’hun ja näyttää miten katumoottoripyörä taittuu takapyörän varassa hiekalla! Sebastianin ja Nikon voi tavata perjantaina ja lauantaina heidän osastollaan jokirannassa, joten kannattaakin käydä hakemassa nimmarit ja yhteiskuva muistoksi! ÄLÄ MISSÄÄ SUOMEN KOVINTA FREESTYLE- JA STUNTSHOWTA!" 

Sebastian: "Power Truck Show’sta on tullut minulle jo perinne, on hienoa tehdä yhteistyötä näin hienon ja ison tapahtuman kanssa ja rekkakansa on aina ottanut minut hyvin vastaan. Yleisöstä lähtee aina hyvin ääntä ja ihmiset ovat iloisia, toivottavasti myös tänä vuonna! Tämä on jokaisen koettava suoraan paikan päältä!"

Esitykset jokiranta-alueella

Perjantaina kello 12.30 14.30 16.30

Launtaina kello 12.30 14.30 17.15

 

 

Yhteistyössä