Power Truck Show
Olemme FacebookissaOlemme InstagramissasuomeksiPå SvenskaIn English

CrazyDrivers Stuntshow tekee paluun Power Truck Show’hun. CrazyDrivers on suomalainen taitoajoryhmä, jonka pääjehu on pesunkestävä härmäläänen Vesa ”Maestro” Kivimäki. Vesa on kerännyt vuosien aikana erinäisiä ennätyksiä nelipyöräisten käsittelytaidoista. Vesa Kivimäellä on hallussaan huikea Guinnesin World Recordsin maailmanennätys, joka tuli kahdella renkaalla ajosta ja vauhtia oli huimat reilu 186 km/h. Myös ”Raging Bull” monsteritruckilla on tehty maailmanennätys kahdella pyörällä ajossa.

Taitoajoshow lupaa henkeäsalpaavia temppuja, jopa kahdella pyörällä ajossa pysähtyen paikalleen, mikä pitäisi olla fysiikan lakien vastaista. Kaikkia temppuja ei vielä paljasteta, vaan show’ta pääsee seuraamaan Power Truck Show’ssa kartingradalla perjantaina ja lauantaina.

Jos sinussa on yhtään hurjapäätä niin tänä vuonna on mahdollisuus päästä kokemaan monsteriautokyyditystä. Safarimallin ”Mad Alliance” monsteritruckilla on järjestetty kyyditystä kaiken ikäisille U4-alueella tractor pullingin läheisyydessä.

Yhteistyössä

visit kauhava 2021