Power Truck Show
Olemme FacebookissaOlemme InstagramissasuomeksiPå SvenskaIn English

Power Truck Show’ssa pääset kokemaan rentoa tunnelmaa ja viihtyvyyttä alueelle tuo myös musiikki, josta pääsee nauttimaan kahdella eri lavalla. Jokirantalavalla on monenlaista ohjelmaa tarjolla ja siellä pääsee seuraamaan lauantaina myös autonäyttelyn palkintojen jakoa. U4-alueen ainutlaatuisen Americn Truck Stagen ohjelmalavan ympärille muotoutuu viihtyisä levähdyspaikka, jossa voi nauttia musiikista, autonäyttelyn vilskeestä, hyvästä ruoasta ja kylmistä virvokkeista.

Mika Peltoniemi - Orchestra

Mika Peltoniemi - Orchestra esittää musiikkityylejä laidalta, jos toiseltakin. Herkimmät balladit saavat raavaammankin rahtarin vuodattamaan vuolaita kyyneleitä ja raisuimmissa numeroissa ajohanskojen pito testataan oikein kunnolla. Mukavaa viihdettä on siis luvassa koko kansalle.
Mika Peltoniemi – Orchestra esiintyy U4-lavalla.

Peurat Ajovaloissa, se erilainen tanssiryhmä 

Peurat ovat keikkaileet jo kolmisen vuotta ympäri Pohjanmaata. Tänäkin vuonna peurat nähdään Power Truck Show’ssa. Kesällä Peurat painottavat esityksissään 50-luvun tunnelmia, mutta pääosin tanssiryhmä luo erilaisia esityksiä laidasta laitaan. 

Tänä vuonna nähdään fiftari henkistä tanssia ja kellomekkojen pyörähtelyä. Tanssit ovat hyvin mukaan tempaavia sekä iloisia, joten olemme varmoja, että juuri sinä tulisit pitämään esityksestämme. Lavalla nähdään monta kaunista ja iloisella asenteella varustettua naista kauniissa mekoissaan.

Peurat Ajovaloissa esiintyy U-lavalla

Yhteistyössä

visit kauhava 2021