Power Truck Show
Olemme FacebookissaOlemme InstagramissasuomeksiPå SvenskaIn English

Musiikki ja viihteellisyys ovat osa Power Truck Show tapahtumaa. Tänä vuonna on panostettu entisestään musiikkiin ja rentoon fiilikseen. U3-lavalle nousee perjantaina rehtiä rokkia soittava Lobster ja lauantaina sielukasta bluesia ja soulia soittava Lumberjacks. U4-alueen lavalla on kansainvälistä tunnelmaa, kun tsekkiläinen Country Sisters vetää mahtavan shown. U4-alueella sijaitsevan ainutlaatuisen American Truck Stage ohjelmalavan ympärille muotoutuu viihtyisä taukopaikka, jossa voi nauttia autonäyttelyn vilskeestä, ruoasta ja juomasta sekä hyvästä musiikista.

 

Lobster

Lobster tarjoaa luomu-rockin ystäville keikoillaan uutta ja vanhaa tuotantoaan. Melkoiseen kulttimaineeseen keväällä 2016 nousseen yhtyeen keikkasetit koostuvat popista rankempaan rokkiin - ja kaikkea siltä väliltä. Orgaanista kitaravetoista rokkia soittavan bändin jäsenet ovat kokeneita soittajia, ja ovat olleet mukana jo useissa aiemmin levyttäneissä yhtyeissä.

Lobster esittää myös muutamia covereita raikkaalla rockotteella, mikä on kuultavissa esim. heidän uusimmasta musavideostaan: "Maniac". Tämä coverversio 80-luvun hittibiisistä on ensimmäinen julkaisu Lobsterin tulevalta toiselta albumilta.

Lobsterin rumpali: Zeko Takamäki on aiemmin vaikuttanut mm. solistina yhtyeissä Mega ja Elvis Breznev - siirtyen lopulta rumpaliksi. Takamäki on toiminut lisäksi rumpali-taustalaulajana, säveltänyt ja sanoittanut musiikkia artisteille Bill Hota & The Pulvers, Kamelimies, Black Passat Blues, Pekka Rokala, Time Traveller sekä Lobster. Hän on julkaissut myös yhden soololevyn: Risteys (Top Records 1999).

 

Lumberjacks

Lumberjacks -yhtyeen kutsumus on soittaa sielukasta blues- ja soulmusiikkia. Lumberjacks näyttää taitavansa musiikin monet tyylit, mikä onkin tärkeää keikkarintamalla yleensäkin. Suomalaista roots-musiikkia seuranneille "Lumpparit" on hyvinkin tuttu. Bändi on toiminut jo vuosia, vaikkakin ensimmäinen Lumberjacks -albumi ilmestyi vasta loppuvuodesta 2012.

 

The Blue Moon

The Blue Moon orkesteri on Härmä-Seinäjoki akselilta. Bändiin kuuluu laulaja Katariina Koivusalo, laulu ja rummut Raine Pajamäki, kitara ja laulu Harri Risku, koskettimet, kitara ja laulu Esa Rintamäki, basso Jouni Mäkynen, koskettimet Martti Nikkola sekä tarvittaessa Matias Keskinen hoitaa miksauksen. Bändin jäsenet ovat kaikki pitkän linjan soittajia ja Power Truckissa The Blue Moon vetää niin CCRää kuin Suvi Teräsniskaakin. Tavataan Alahärmässä Power Truckin merkeissä, bändi hehkuttaa.     

 

Yhteistyössä