Power Truck Show
Olemme FacebookissaOlemme InstagramissasuomeksiPå SvenskaIn English

Power Truck Show’ssa pääset kokemaan rentoa tunnelmaa ja viihtyvyyttä alueelle tuo myös musiikki, josta pääsee nauttimaan kahdella eri lavalla. Jokirantalavalla on monenlaista ohjelmaa tarjolla ja siellä pääsee seuraamaan lauantaina myös autonäyttelyn palkintojen jakoa. U4-alueen ainutlaatuisen Americn Truck Stagen ohjelmalavan ympärille muotoutuu viihtyisä levähdyspaikka, jossa voi nauttia musiikista, autonäyttelyn vilskeestä, hyvästä ruoasta ja kylmistä virvokkeista.

Mika Peltoniemi - Orchestra

Mika Peltoniemi - Orchestra esittää musiikkityylejä laidalta, jos toiseltakin. Herkimmät balladit saavat raavaammankin rahtarin vuodattamaan vuolaita kyyneleitä ja raisuimmissa numeroissa ajohanskojen pito testataan oikein kunnolla. Mukavaa viihdettä on siis luvassa koko kansalle.
Mika Peltoniemi – Orchestra esiintyy U4-lavalla.

Kata & The Blue Moon

Power Truck Show’ssa Kata & The Blue Moon soittaa menevää kesäistä musiikkia monipuolisesta ohjelmistostaan. Bändiin kuuluu laulaja Katariina Koivusalo, laulu ja rummut Raine Pajamäki, kitara ja laulu Harri Risku, koskettimet Markus Lång sekä basso Jouni Mäkynen. - Tule sinäkin mukaan hienoon tapahtumaan ja samalla moikkaamaan meitä, bändin jäsen Raine Pajamäki vinkkaa! - Blue Moonia voi kysyä soittamaan erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin, esitämme uutta sekä vanhempaa musiikkia, Pajamäki mainostaa

Kata & The Blue Moon esiintyy U3-lavalla

Yhteistyössä

visit kauhava 2021