Power Truck Show
Olemme FacebookissaOlemme InstagramissasuomeksiPå SvenskaIn English

Etelä-Pohjanmaan Pelastuslaitos mukana tapahtumassa

Power Truck Show alueelle turvallisuuspalveluja tuottaa Etelä-Pohjanmaan Pelastuslaitos!

Etelä-Pohjanmaan Pelastuslaitoksella on 30 paloasemaa, jotka ovat neljän asemaryhmän alueella. Paloasemat ovat sijoittuneet niin, että kaikkien paloasemien alueella kyetään toimimaan olemassa olevien säädösten mukaisesti. Meille on kunnia asia vastata haasteisiin alueellamme siten, että apua tarvitseva saa nopeasti laadukasta apua.

Pelastuslaitoksemme toiminta-ajatus on ”Laadukasta turvallisuutta lakeudella -Sinun turvaksesi”.

Olemme jälleen mukana Power Truck Show tapahtumassa. Osastollemme on kutsuttu henkilökuntaa koko Etelä-Pohjanmaan Pelastuslaitoksen alueelta, sinunkin tuttuja saattaa olla osastollamme töissä.

Tämän vuoden tapahtumaan olemme pyrkineet rakentamaan osastomme niin, että meillä olisi jokaiselle jotakin kiinnostavaa. Meillä on jotakin vanhaa jotakin uutta, jotakin tehtävää, jotakin opettavaa ja tärkeää – ämpäreitä emme jakaa, niitä saatamme tarvita vesiketjun rakentamiseen.

Tulehan pistäytymään osastollamme U323.

Junnu, Jannu ja sisko

Jokivarren VPK on mukana jo kolmatta vuotta Power Truck Show’ssa. Palokuntanuorten harjoitusautot Junnu & Jannu ovat tietenkin osaston päätähtiä, mutta tällä kertaa mukaan otetaan myös Junnun ja Jannun uusi sisko Mitsubishi Canter. Paloautot Junnu & Jannu ovat tarkoitettu palokuntanuorten käyttöön, ensisijalla on Hämeen Pelastusliiton sekä Länsi-Suomen Pelastusalanliiton alueen palokunnat. Jokivarren VPK tulee kertomaan palokuntanuorten toiminnasta, palokunnasta harrastustoimintana sekä tekemään tärkeää turvallisuusvalistusta. Jokivarren VPK:n osastolla U320C teemana onkin palokuntatoiminta harrastuksena, joka sopii nuorille, aikuisille sekä jo eläköityneillekin. Tule rohkeasti juttelemaan paloturvallisuudesta sekä palokuntatoiminnasta harrastuksena ja tietenkin tutustumaan paloautoihin.

Yhteistyössä