Power Truck Show
Olemme FacebookissaOlemme InstagramissasuomeksiPå SvenskaIn English

Etelä-Pohjanmaan Pelastuslaitos mukana tapahtumassa

Power Truck Show alueelle turvallisuuspalveluja tuottaa Etelä-Pohjanmaan Pelastuslaitos!

Etelä-Pohjanmaan Pelastuslaitos tuottaa turvallisuuspalvelut Etelä-Pohjanmaalla ja myös Power Truck Show alueelle. Osastollemme U313 on kutsuttu henkilökuntaa koko Etelä-Pohjanmaan Pelastuslaitoksen alueelta.

Osastomme teemana tänä vuonna on ”Turvavyö pelastaa, sinä teet hätäilmoituksen”. Mukana ovat myös Pohjanmaan Pelastusalan Liiton alueen palokuntanuoriso-osastot ja muut yhteistyökumppanit. Kiepautusauton ja törmäyspenkin meille tilaisuuteen tuovat Hälsä och Trafik yhdessä Lähitapiolan kanssa. Yhteistyökumppanit tulevat tukemaan teemamme mukaisia asioita.

Teemallamme haluamme kiinnittää huomiota kolmeen erilliseen asiaan, joista merkittävin on turvavyön käyttö. Tiesitkö, että turvavyö täyttää vuonna 2019 jo 60 vuotta? Turvallista matkaa vyöt oikein kiinni.

Tämän vuoden tapahtumaan olemme pyrkineet rakentamaan osastomme niin, että meillä olisi jokaiselle jotakin kiinnostavaa. Meillä on jälleen jotakin vanhaa, jotakin uutta, jotakin tehtävää.

Tulehan pistäytymään osastollamme U313.

Junnu, Jannu ja jenna

Jokivarren VPK on jälleen mukana Power Truck Show’ssa. Palokuntanuorten harjoitusautot Junnu, Jannu ja Jenna ovat osaston päätähtiä. Paloautot Junnu, Jannu ja Jenna ovat tarkoitettu palokuntanuorten käyttöön, ensisijalla on Hämeen Pelastusliiton sekä Länsi-Suomen Pelastusalanliiton alueen palokunnat. Jokivarren VPK tulee kertomaan palokuntanuorten toiminnasta, palokunnasta harrastustoimintana sekä tekemään tärkeää turvallisuusvalistusta. Jokivarren VPK:n osastolla U314 teemana onkin palokuntatoiminta harrastuksena, joka sopii nuorille, aikuisille sekä jo eläköityneillekin. Tule rohkeasti juttelemaan paloturvallisuudesta sekä palokuntatoiminnasta harrastuksena ja tietenkin tutustumaan paloautoihin.

Yhteistyössä