Power Truck Show
Olemme FacebookissaOlemme InstagramissasuomeksiPå SvenskaIn English

Suomen Vahvin Mies titteli selviää 36. kerran ja Suomen Vahvin Nainen selvitetään 23. kerran Power Truck Show’n yhteydessä 12.-13.08.2022.

Maailman pisimpään yhtäjaksoisesti toteutettu kilpailu on aina ollut haasteellinen ja armoton. Historiansa kovimman siitä tekee se, että kilpailijat joutuvat selvittämään 10 lajia kahden päivän aikana. Vedetään kuorma-autoa, nostetaan tukkia ja kiviä, kärrätään satojen kilojen kuormaa kottikärryillä jne.

Tulee olla voimaa, kestävyyttä, nopeutta ja taitoa, jotta kaikesta voi selvitä.

Miesten osalta avointa sarjaa on hallinnut neljä viimeistä vuotta 205 cm pitkä ja 180 kiloinen Mika Törrö, joka suomalaisena valittiin yhdeksän vuoden tauon jälkeen Maailman Vahvin Mies kilpailuun USA:n Kaliforniaan. Haastajia Mikalle on ilmoittautunut 20 raskaan sarjan taitajaa.

105 kg:n sarjassa mestari vaihtuu kun viime vuoden mestari toipuu selkävammastaan ja titteliä lähtee tavoittelemaan 17 nälkäistä voimamiestä.

Naisten osalta mielenkiintoa herättää se, että ottaako edellisvuoden mestari Salla Romo takaisin mestaruustittelin harmittavan loukkaantumisen pilattua viime vuoden kilpailun. Sallan ohella mestaruutta tavoittelee 19 muuta kovaa naisvoimailijaa.

Tähän kaikkeen voimailuun yhdistyy kansainvälisen kuljetusmessu- ja autonäyttelytapahtuman Power Truck Show’n monipuolinen tarjonta. Tapahtumassa on jälleen tarjolla yli 500 näyttelyautoa, ammattilaisten kuljetusmessut, monenlaista motorshow -ohjelmaa, musiikkia ja erityisen mahtava tunnelma. Kesän paras viikonloppu on katettu.

Aikataulu Suomen Vahvin Mies ja Nainen 2022 -kilpailu


PERJANTAI 12.08.2022

Klo 10.00 Naisten karsintakilpailu
Taakan kanto
Viikinkipunnerrus
Akselin nosto
Etupito
Yhdistelmälaji

Klo 14.30 Miesten karsintakilpailu
Taakan kanto
Viikinkipunnerrus
Akselin nosto
Etupito
Yhdistelmälaji


LAUANTAI 13.08.2022


Klo 10.00 Naisten finaalikilpailu
Kuorma-auton veto
Tukkipunnerrus
Conan
Kottikärryn työntö
Kivien nosto
Palkintojen jako

Klo 14.00 Miesten finaalikilpailu
Kuorma-auton veto
Tukkipunnerrus
Conan
Kottikärryn työntö
Kivien nosto
Palkintojen jako

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleeksi kannustamaan Suomen vahvimpia naisia ja miehiä.

Yhteistyössä

visit kauhava 2021