Power Truck Show
Olemme FacebookissaOlemme InstagramissasuomeksiPå SvenskaIn English

SM-sarjaosakilpailu ajetaan Power Truck Show’n yhteydessä 13.-14.8.2021 Alahärmässä. Power Truck Show’ssa on mahdollisuus päästä kokemaan maailman hevosrikkainta moottoriurheilua Suomen parhaimmiston kilpaillessa kahdeksassa eri luokassa. Perjantaina ja lauantaina vetoareenalla nähdään ajoja seuraavissa luokissa: Farm Sport 6000 kg, Limited Super Stock, Super Sport 3600 kg, Super Sport 4500 kg, Race Trucks 6700 kg, Race Trucks 8500 kg, Modified ja Compact Diesel.

Messuyleisöllä on mahdollisuus päästä seuraamaan jännittävää SM-tason tractor ja truck pulling kilpailua. Varikolle pääsee tutustumaan pulling-kalustoon sekä siellä voi käydä moikkaamassa alan huippuja.

Luvassa on jännittävä ja tiivistunnelmainen SM-osakilpailu.

Lisätietoja SM-osakilpailusta antaa Jari Pitkämäki, 0400 807 012.

Viritetyt kuorma-autot kisaavat myös voitosta

Tieliikenteessä olevat viritetyt kuorma-autot pääsevät näyttämään voimansa, kun vetoareenalla kamppaillaan Power Truck Show SM-tittelistä. Kisaan voi osallistua kuka vaan, jonka kuorma-auto täyttää kilpailuun osallistumiselle asetetut kriteerit. Sarjaan voi osallistua 3- tai 4-akselisilla kuorma-autoilla, joiden päällirakenne on vapaa. Kisaan osallistuvat kuorma-autot punnitaan vaa’alla, jonka jälkeen autoihin asetetaan lisäpainot, jotta ne saadaan samanpainoisiksi. Puuauton nosturi saa olla mukana asennettuna kuormatilan suuntaisesti. Vetotavat ovat teliveto tai nostoteli. Luokkaan otetaan mukaan viisi kilpailijaa.

Voitto ratkotaan lauantaina ja luvassa on erittäin hyvät tavarapalkinnot.

Ilmoittautumiset tieliikennekäytössä olevien kuorma-autojen vetokisaan Power Truck Show’n nettisivuilla.

Jyrinää, savua ja tulta tiedossa Bullpro vetoareenalla kumpanakin tapahtumapäivänä!

Härmän SM-osakilpailun selostajana toimii Kalle Lauronen. Kilpailu televisioidaan ja koostelähetykset tulevat AlfaTv:ltä. Härmä Pulling ry. Härmä Pulling ry. vastaa tapahtuman aikana kilpailun käytännön järjestelyistä ja radan asianmukaisesta kisakunnosta.

Yhteistyössä

visit kauhava 2021